Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Arašídový slazený krém

Údaje o potravině

Hmotnost: 230 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ing. Matyáš Orbán
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 8.1.2019
Čárový kód EAN: 8594188380037
Obaly: GL Bílé sklo
526 Čteme etikety za vás


bez lepku

Popis

arašídová pomazánka

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
230 g
% DDD
Energie 526 kcal 1 210 kcal 25 %
2201 kJ 5062.3 kJ
Bílkoviny 16 g 36.8 g 25 %
Sacharidy 46 g 105.8 g 51 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 32 g 73.6 g 46 %
nasycené 4.6 g 10.58 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • arašídy
  • cukr

Alergeny

  • arašídy
  • stopy skořápkových plodů


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?