Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Kousky sledě se smetanou

7
Země výroby: Švédsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Klädesholmen Seafood AB
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 7311360532005
Data ze dne: 18. 3. 2019



Popis

ryba lovena FAO 27

Složení

  • Kousky sledě antlantického - FAO č. 27, košelkové nevody nebo vlečné sítě
  • pitná voda
  • řepkový olej
  • cukr
  • smetana creme fraiche v prášku
  • cibule
  • kvasný ocet lihový
  • sušená vejce
  • jedlá sůl
  • kopr
  • pažitka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Švédsko 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 254 kcal 636 kcal 12 %
1064 kJ 2660 kJ
Bílkoviny 7.5 g 18.75 g 12 %
Sacharidy 17 g 42.5 g 19 %
z toho cukry 17 g 42.5 g
Tuky 17.5 g 43.75 g 25 %
nasycené 2 g 5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.25 g 8.125 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?