Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Madeta Jihočeské pomazánkové tradiční niva

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MADETA a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593803442846
Data ze dne: 25. 3. 2019



Popis

Mléčná pomazánka 31 % tuku - tradiční pomazánkové niva. Tuk: min. 31 %, Sušina: min. 42 %.

Složení

  • smetana
  • sušené podmáslí
  • sušené mléko
  • sýr Niva - (15 %)
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • rostlinná vláknina
  • smetanová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 315 kcal 473 kcal 15 %
1320 kJ 1980 kJ
Bílkoviny 4 g 6 g 6 %
Sacharidy 6.2 g 9.3 g 7 %
z toho cukry 5.4 g 8.1 g
Tuky 31 g 46.5 g 44 %
nasycené 21 g 31.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.95 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?