Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka třená Niva

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Delimax a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 85903944
Data ze dne: 10. 8. 2020


bez lepku

Popis

Pomazánka ze sýru Niva. Bez lepku.

Složení

  • cukr
  • tvaroh
  • sušené mléko
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • ocet kvasný lihový
  • sýr Niva - 40%
  • pasterovaný vaječný žloutek
  • pitna voda
  • přírodní sýry
  • řepkový olej
  • smetana
  • - kultura Penicilium roqueforti
  • - mlékařské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
135 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Severská výživová doporučení

Každý stát/region má nějaká výživová doporučení. pojďme se podívat, jak jsou na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?