Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bramborové gnocchi

3
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Grandi Pastai Italiani
EAN: 8008375019735
Data ze dne: 19. 1. 2022



Popis


Složení

  • bramborové pyré - 80%
  • - pitná voda
  • - sušené bramborové vločky
  • - brambory - v sušených bramborových vločkách
  • - koření - v sušených bramborových vločkách
  • - přírodní aroma - v sušených bramborových vločkách
  • pšeničná mouka
  • bramborový škrob
  • rýžová mouka
  • jedlá sůl
  • přírodní aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 147 kcal 734 kcal 7 %
614 kJ 3070 kJ
Bílkoviny 3.5 g 17.5 g 5 %
Sacharidy 30.9 g 154.5 g 34 %
z toho cukry 0.2 g 1 g
Tuky 0.4 g 2 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.7 g 3.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?