| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 25.10.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | 80 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		Příloha:
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Kukuřice Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazená kukuřice.
							
								
									Tesco Fazole v rajčatové omáčce
								
								
								Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
							
								
									Veto Vegi steak
								
								
								Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 16,53 g | 71,29 g | 1,93 g | 1 574,26 kJ (376 kcal) | 
| celkově | 82,63 g | 356,46 g | 9,65 g | 7 871,30 kJ (1880 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sojové maso zalijeme horkou vodou a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, fazole, kukuřici a necháme provařit ještě asi 5 minut. V jiném hrnci uvaříme rýži s hřebíčkem a podáváme jako přílohu.
Přidat komentář