| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 20.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky a petrželku jemně nasekáme. Na pánvi rozehřejeme olivový oleje, pak přidáme cibulku a osmahneme. Přihodíme fazolové lusky, osolíme a za občasného míchání dusíme přikryté pod pokličkou. Je-li potřeba přilijeme trochu vody. Pokud jsou již lusky měkké přidáme česnek a krátce společně orestujeme. Na závěr pokapeme citrónovou šťávou a vmícháme petrželku. Podáváme s uvařenými těstovinami, které jsme po zcezení mírně osolili a pokapali lněným olejem.
Dobrý den. Z hlediska kritérií, podle kterých provádíme hodnocení potravin, neshledáváme na těchto potravinách nic závažného. A především proto, že neobsahují zbytečně přidanou chemii (éčka). Sůl s fluorem neznamená pro zdraví prakticky žádné riziko vzhledem k minimální denní spotřebě.
Teď jen přemýšlím, KDO doporučuje výše uvedené potraviny? Snad to není tento web???pro příklad: olej z pokrutin, sůl s fluorem???To je vtip? (Doufám že ano)
Přidat komentář