Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kapustové karbanátky
Autor: neznámý
Datum přidání 06.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 80 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 500 g kapusty
  • 1 lžička másla
  • 2 lžíce špaldové mouky
  • 4 lžíce kukuřičné strouhanky
  • 2 vejce
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička himalájské soli
  • olivový olej na smažení
  • kukuřičná strouhanka na obalení

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 9,03 g 26,88 g 7,39 g 901,53 kJ (215 kcal)
celkově 36,14 g 107,54 g 29,56 g 3 606,12 kJ (861 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Omytou a očištěnou kapustu necháme projít pár minut vroucí vodou, poté jí nakrájíme na drobné kousky, smícháme s prolisovaným česnekem, vejci, moukou, strouhankou, osolíme a vše důkladně promícháme. Z připravené směsi vytvarujeme řízečky, které ještě obalíme v kukuřičné strouhance. Smažíme na ubrouskem rozetřeném olivovém oleji. Můžeme podávat s uvařenou zeleninou (mrkev, hrášek, petržel, kukuřice) nebo s bramborovou kaší. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…

Další zajímavé recepty