| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 29.10.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | 90 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Hrášek sterilovaný
								
								
								Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
							
								
									Bonduelle Créatif Duo
								
								
								Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Kuřecí stehna
								
								
								Hluboce zmrazená, třída jakosti A
							
								
									Kuřecí stehenní řízek bez kůže
								
								
								Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 34,68 g | 9,61 g | 22,59 g | 1 577,92 kJ (377 kcal) | 
| celkově | 138,73 g | 38,45 g | 90,36 g | 6 311,69 kJ (1507 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve si stehení řízky naklepu, osolím a rozříznu, aby mi šla vytvořit z plátu roláda, potom ji začnu plnit směsí ze sterilovaného hrášku a posypu trochou strouhaného sýra, potom si maso opatrně stáhneme a zarolujeme do rolády, můžeme si pomoct párátky, provázkem nebo špejlí a pokud doma máte formu na srnčí hřbet, často si vypomáhám s ní:-) Přendám tedy do pekáče nebo nějaké formy a přidám nakrájené kvalitní máslo, nejlépe Bio, celé ještě osolím a pokladu plátky másla na povrch rolády, aby se nepřipalovala ze zhora a pěkně se propekla. Během pečení neustále poléváme, já dělám asi přibližně hodinku a půl při 180°C.
Přidat komentář