| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 23.07.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 20 min | 
| Doba vaření: | 50 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Biotrend Bio citróny
								
								
								Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 25,57 g | 23,83 g | 9,39 g | 1 132,96 kJ (271 kcal) | 
| celkově | 102,26 g | 95,32 g | 37,55 g | 4 531,85 kJ (1082 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl, osolíme a potřeme šťávou vymačkanou z citronu a smíchanou s olejem. Další den plátky zlehka obalíme v mouce, pánev potřeme olejem a postupně plátky osmahneme. Potom je rozložíme do pekáčku do kterého jsme dali na plátky nakrájenou cibuli. Na maso rozložíme hrušky a dáme na cca 15 minut zapéci. Poté na každou dáme plátek sýra adáme ještě krátce zapéci (cca 10-15 minut), aby sýr zezlátl a můžeme servírovat. Podáváme s bramborem či bramborovou kaší.
Přidat komentář