Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovesná kaše pudingová
Autor: neznámý
Datum přidání 27.06.2011
Druh receptu Snídaně, Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 10 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 3/4 hrníčku ovesných vloček
  • 20 g vanilkového pudingu
  • 50 g hrníček bezlepkových piškotů
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 3 lžíce rozinek
  • 1/2 lžičky skořice
  • voda

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,45 g 48,06 g 4,08 g 1 102,96 kJ (263 kcal)
celkově 29,79 g 192,25 g 16,32 g 4 411,83 kJ (1054 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Ovesné vločky důkladně propláchneme a zbavíme případných nečistot jako jsou slupky a celá zrníčka. Vločky zalijeme vodou a uvedeme do varu. Podle požadované hustoty kaše můžeme během vaření vodu dolévat a nebo naopak zahustit vločkami. Do poloviny hrníčku nalijeme studenou vodu a rozpustíme v ní puding. Vlijeme do ovesné kaše, přidáme rozinky, cukr a vaříme za stálého míchání na mírnějším ohni. Na dno skleniček nasypeme piškoty, na ně navrstvíme ovesnou kaši a lehce posypeme skořicí. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

besttgirl | 30.03.2015 - 18:18

Hmmmm, nevypada to spatne. Dneska jsem si podobne vlocky delala, ale bez pudingu. Ja nekdy jestedosypu jeste rozinky a kandovane ovoce i Caro. A misto cuktu sladim medem :) 

Teribald | 12.03.2015 - 09:18
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Dělala jsem dnes na snídani a nějak mě to nezaujalo. Kdyby se vločky a puding vařily v mléce, tak by to podle mě chutnalo lépe.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty