| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 01.01.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
								
								
								Těstoviny vaječné sušené
							
								
									Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
								
								
								Těstoviny vaječné sušené
							
								
									Premium těstoviny
								
								
								Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
Dáme vařit vodu na těstoviny a uvaříme dle návodu. Brokolici můžeme uvařit společně s těstovinami nebo zvlášť v páře. Brokolice uvařená v páře nám kromě barvy zanechá daleko více vitamínů a minerálních látek. Dále si nahřejeme pánev s nepřilnavým povrchem a nasypeme na drobno pokrájenou cibulku i s olivovým olejem. Cibulku pozvolna restujeme na mírnějším ohni. Když je cibulka lehce zbarvená, přidáme sezamová semínka a společně zarestujeme. Jako poslední vmícháme kečup, česnek, bazalku a podle chuti osolíme. Necháme prohřát a poté stáhneme z ohně. Přisypeme uvařené těstoviny, brokolici a vše důkladně promícháme. Podáváme sypané čerstvou petrželkou.
Přidat komentář