| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 19.10.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 720 min | 
| Doba vaření: | 20 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | 50 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
				 
				 
		
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Kukuřice Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazená kukuřice.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 10,88 g | 41,18 g | 6,83 g | 1 161,17 kJ (277 kcal) | 
| celkově | 43,52 g | 164,74 g | 27,30 g | 4 644,68 kJ (1109 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pšenici necháme přes noc namočenou ve vodě, minimálně 3x před tím propláchneme. Pak ji uvaříme ve vodě asi 20 min bez soli. Potom zcedíme a promícháme s olivovým olejem, kukuřicí a špetkou soli. Jakmile nám salát prochladne, zamícháme na drobno nakrájené ředkvičky. Salát je výborný za tepla i za studena.
Přidat komentář