| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 14.07.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 6 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Bulgur Arax
								
								
								Drcená pšenice
							
								
									Paprika sladká mletá Vitana
								
								
								Paprika sladká mletá
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,24 g | 41,82 g | 2,24 g | 829,48 kJ (198 kcal) | 
| celkově | 55,44 g | 250,94 g | 13,43 g | 4 976,86 kJ (1189 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle osmahneme cibulku, přidáme na kostičky pokrájené brambory, květák a petržel. Dále přidáme bulgur a koření - koriandr, papriku a kmín. Zalijeme vodou, promícháme a vaříme do změknutí. Před koncem lehce osolíme, vmícháme celerovou nať a společně dovaříme.
Přidat komentář