| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 29.12.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Špagety uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na oleji zesklovatíme cibulku. Po chvíli přidáme očištěný celer nastrouhaný na hrubo a restujeme. Po další chvíli přidáme rajčata a papriky pokrájené na kostičky. Dále osolíme, přidáme žampióny a za občasného míchání podusíme pod pokličkou. Mezitím si oloupeme česnek a nastrouháme sýr. Do omáčky na závěr vmícháme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a fazole. Společně prohřejeme. Zcezené špagety servírujeme na talíř. Doprostřed dáme omáčku a posypeme sýrem.
Přidat komentář