Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špagety se sojovou boloňskou omáčkou a knedlíčky z pohanky
Autor: neznámý
Datum přidání 22.12.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
60 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

Sojová boloňská omáčka:

  • 400g rajčatového pyré
  • 300g špaget
  • 20g Goudy na posypání
  • 2-3 hrsti sojového granulátu
  • 3 stroužky česneku
  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 lžička oregana
  • 2 lžíce cca rýžové mouky
  • bobkový list
  • mořská sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Cibuli pokrájenou na drobno zesklovatíme na olivovém oleji. Přidáme sojový granulát, podlijeme vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou s bobkovým listem. Mezitím si oloupeme česnek, rajčata pokrájíme na drobné kostičky a nastrouháme si sýr. Jakmile je sojový granulát téměř měkký, bobkový list vyjmeme a vmícháme rýžovou mouku. Mícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Po změknutí přilijeme rajčatové pyré, přidáme prolisovaný česnek, rajčata a oregano. Omáčku už jenom prohřejeme, dále nevaříme. Sojovou boloňskou omáčku vlijeme na špagety, podáváme s knedlíčky posypané sýrem.Recept na pohankové knedlíčky: http://www.zdraverecepty.cz/pohanka/pohankove-knedlicky-masova-nahradaDo knedlíčků můžeme ještě pomlít uzený tempeh.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Dřevěné uhlí nebo brikety: co je lepší?

Sezóna grilování je v plném proudu a spolu s ní se znovu objevuje otázka, jaké…

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

K létu patří grilování...ale na čem a jak?

Teplé večery a neutuchající zpěv ptáků značí, že přichází čas grilovaček. Lze k…

Další zajímavé recepty