Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Těstoviny se sýrovou omáčkou
Autor: Frodik
Datum přidání 26.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g oblíbených těstoviny
  • 100g kukuřice
  • rýžovou mouku
  • 50g cca niva
  • 50g ementál
  • 1/2  lžíce sojové omáčky shoyu
  • mletý kmín a mletý fenykl
  • bazalka
  • oregano
  • saturejka
  • čerstvá pažitka
  • čerstvá petrželka
  • panenský olivový olej
  • olivový olej
  • mořská sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 13,19 g 25,78 g 16,37 g 1 260,45 kJ (301 kcal)
celkově 39,57 g 77,34 g 49,11 g 3 781,35 kJ (903 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Do osolené vody s kapkou olivového oleje si dáme vařit těstoviny. Zhruba v polovině vmícháme mraženou kukuřici a společně dovaříme. V odměrce nebo větším hrníčku si rozmícháme rýžovou mouku, kterou na pánvi přivedeme k varu, v tento moment přisypeme rozdrobené sýry a mícháme do rozpuštění. V omáčce rozmícháme bylinky, dochutíme solí a pár kapkami omáčkou shoyu. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Lucka | 26.05.2012 - 15:41
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Výborné, sýry jsem namíchala podle chutí a co jsem doma měla:)

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty