Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Filety z tuňáka ve vlastní šťávě

Údaje o potravině

Hmotnost: 195 g
Země výroby: Ekvádor
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lidl Stiftung & Co. KG
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 11.10.2017
Čárový kód EAN: 20000554
Obaly: Fe Ocel
115 Čteme etikety za vás



Popis

Filety z tuňáka ve vlastní šťávě, krájené loven FAO 77, 81, 87

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
195 g
% DDD
Energie 115 kcal 225 kcal 6 %
482 kJ 939.9 kJ
Bílkoviny 26 g 50.7 g 40 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 1.3 g 2.535 g 2 %
nasycené 0.5 g 0.975 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.25 g 2.4375 g

Složení

  • tuňák pruhovaný
  • pitná voda
  • jedlá sůl

Alergeny

  • ryby


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Ekvador 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Sharunka003 | 8.07.2018 - 00:02
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Nejnovější články

Pozor na šproty!!!

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2019 – stahují se z trhu uzené šproty v oleji,…

Himalájská sůl

Himalájská sůl - zázrak, nebo předražený nesmysl?

Tavené sýry a klamání zákazníka!

Tváří se jako přírodní, ale opakovaně se v nich objevily fosfáty. O jaké sýry…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?