Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Losos v tomatové omáčce

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Norsko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Nekton - Vrňata s.r.o.
EAN: 8594009063804
Data ze dne: 19. 12. 2021



Popis

Sterilovaná rybí konzerva. Chov v Norsku. Lovné zařízení: plovoucí sítě odchovné.

Složení

  • losos atlantický - 70%
  • tomatová omáčka - 30%
  • - pitná voda
  • - rajčatový protlak - 14%
  • - cukr
  • - kvasný ocet lihový
  • - modifikovaný škrob
  • - řepkový olej
  • - sušená mletá zelenina
  • - cibule
  • - mrkev
  • - petržel
  • - jedlá sůl

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Norsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 136 kcal 108 kcal 7 %
567 kJ 453.6 kJ
Bílkoviny 0 g 0 g 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 8.3 g 6.64 g 12 %
nasycené 1.8 g 1.44 g
nenasycené 5.6 g 4.48 g
Vláknina 15 g 12 g
Sůl 1 g 0.8 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
Omega 3 mastné kyseliny 2.5 g g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?