Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sleďové kousky v bylinkové omáčce

5
Země výroby: Dánsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tenax Sild A/S
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20125837
Data ze dne: 12. 7. 2021



Popis

Marinované sleďové kousky v krémové omáčce s bylinkami. Oblast lovu: Norské moře, Špicberky, Medvědí ostrov a Severní moře (FAO č. 27 II a IV). Způsob lovu: vlečnými sítěmi a kruhovými zátahovými sítěmi a čeřeny.

Složení

  • marinované sleďové kousky - 52%
  • - sleď obecný - 73%
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - ocet kvasný lihový
  • majóneza
  • - řepkový olej
  • - pitná voda
  • - vejce
  • - modifikovaný bramborový škrob
  • - ocet kvasný lihový
  • - estragonový ocet
  • - ocet kvasný lihový
  • - extrakt z estragonu
  • - jedlá sůl
  • cukr
  • pitná voda
  • cibule
  • řepkový olej
  • jedlá sůl
  • dijonská hořčice
  • - pitná voda
  • - hořčičná semínka
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • kopr - 0,4%
  • přírodní aromata
  • - kopr
  • - pažitka
  • pažitka - 0,4%

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Dánsko 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
240 g
% DDD
Energie 271 kcal 650 kcal 13 %
1133 kJ 2719.2 kJ
Bílkoviny 7.8 g 18.72 g 12 %
Sacharidy 19 g 45.6 g 21 %
z toho cukry 19 g 45.6 g
Tuky 18.3 g 43.92 g 26 %
nasycené 2 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.49 g 5.976 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?