Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Restované rybí kousky na rajčatech a celeru
Autor: neznámý
Datum přidání 04.08.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
30 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300 g mořských filet
  • 30 g natě z celeru
  • 4 rajčata
  • 1 celer
  • 1 cibule
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžička koření na ryby (i jiné)
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 21,60 g 23,60 g 4,10 g 945,53 kJ (226 kcal)
celkově 64,80 g 70,81 g 12,30 g 2 836,60 kJ (677 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na másle si orestujeme cibulku dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájený celer, mírně podlijeme vodou a podusíme do změknutí. Mezitím si pokrájíme na kostičky rajčata a nať z celeru nasekáme na jemno. Jakmile je celer téměř měkký, přidáme tyto dvě ingredience a společně ještě 1-2 minutky povaříme. Hotovou zeleninovou směs dáme stranou na talířek a schováme do trouby, aby nám nevychladla. Filety opláchneme vodou, okořeníme, podle chuti osolíme a pokrájíme na větší kousky. Orestujeme v té samé pánvi, co jsme vařili směs. Hotové kousky pokapeme šťávou z citrónu. Na talíř nejprve servírujeme celerovou směs, posypeme filety a podáváme s bramborem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty