Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vysočina

34 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Steinhauser, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594178445104
Data ze dne: 16. 4. 2020


bez lepku

Popis

SKLIZENO Salám vysočina. Masný výrobek, tepelně opracovaný, uzený. Na 100g hotového výrobku bylo použito 93g vepřového masa a 40g hovězího masa.

Složení

  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • koření
  • cukr
  • extrakt koření
  • koncentrát mangoldu - přírodní zdroj dusičnanů
  • extrakt aceroly - přírodní zdroj kyseliny askorbové
  • mrkvový prášek
  • červená řepa
  • vepřové maso
  • hovězí maso

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení 133g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 34

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 376 kcal 376 kcal 18 %
1575 kJ 1575 kJ
Bílkoviny 22 g 22 g 34 %
Sacharidy 0.5 g 0.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 32 g 32 g 46 %
nasycené 14 g 14 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.4 g 3.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?