Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dobrůtka stracciatella

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bohušovická mlékárna, a.s.
Dodavatel: COOP
EAN: 8594001243624
Data ze dne: 6. 1. 2022



Popis

Zakysaná smetana straciatella. Sušina nejméně 24%.

Složení

  • smetana
  • ochucující složka - 18%
  • - cukr
  • - voda
  • - čokoládové úlomky - 11%
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • - aromata
  • modifikovaný bramborový škrob - stabilizátor
  • inulín - stabilizátor

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se(2) škrob v mléčné složce (-3) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 191 kcal 249 kcal 9 %
801 kJ 1041.3 kJ
Bílkoviny 2.8 g 3.64 g 4 %
Sacharidy 15.2 g 19.76 g 17 %
z toho cukry 14.7 g 19.11 g
Tuky 13.3 g 17.29 g 19 %
nasycené 8.5 g 11.05 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.13 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?