Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pacholík

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Ehrmann Praha s.r.o.
EAN: 4002971276558
Data ze dne: 9. 8. 2021



Popis

Ehrmann Pacholík smetanový krém kakaový. Termizovaný smetanový krém kakaový. Obsah tuku v sušině 31%

Složení

  • tvaroh - 46,7%
  • smetana - 30%
  • cukr
  • pitná voda
  • kukuřičný škrob
  • bramborový škrob
  • kakao - 1,6%
  • želatina
  • syrovátkové bílkoviny

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob(želatina) v mléčné složce -3 nehodnotí se ostatní 2) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 171 kcal 120 kcal 8 %
715 kJ 500.5 kJ
Bílkoviny 4.3 g 3.01 g 7 %
Sacharidy 15.5 g 10.85 g 17 %
z toho cukry 13.4 g 9.38 g
Tuky 10 g 7 g 14 %
nasycené 6.5 g 4.55 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.07 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?