Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vícezrnné bílkovinné krekry

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kompek spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594162855162
Data ze dne: 6. 2. 2019



Popis

vícezrnné pečivo

Složení

  • - mléčná bílkovina
  • lněné semínko
  • pšeničný lepek
  • ovesné vločky
  • sezam
  • sušený glukózový sirup
  • pšeničné otruby
  • sušený palmový tuk
  • - palmový olej
  • slunečnicové semínko
  • glukózový sirup
  • mléčná bílkovina
  • pšeničný škrob
  • pražená ječná sladová mouka
  • řepkový olej
  • sušený hroznový cukr
  • sušený žitný kvas
  • sůl
  • inaktivní droždí

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah vlákniny a bílkovin a nenasycených MK 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
160 g
% DDD
Energie 464 kcal 743 kcal 22 %
1943 kJ 3108.8 kJ
Bílkoviny 27 g 43.2 g 42 %
Sacharidy 14 g 22.4 g 16 %
z toho cukry 2 g 3.2 g
Tuky 30 g 48 g 43 %
nasycené 4.9 g 7.84 g
nenasycené 25 g 40 g
Vláknina 17 g 27.2 g
Sůl 2 g 3.2 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)
  • S vysokým obsahem bílkovin
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?