Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Prosciutto crudo

Údaje o potravině

Hmotnost: 90 g
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s r.o.
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 24.9.2017
Čárový kód EAN: 8023169059032
Obaly: PP Polypropylén
256 Čteme etikety za vás



Popis

Sušená šunka

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
90 g
% DDD
Energie 256 kcal 231 kcal 12 %
1072 kJ 964.8 kJ
Bílkoviny 30 g 27 g 46 %
Sacharidy 0.4 g 0.36 g 0 %
z toho cukry 0.2 g 0.18 g
Tuky 15 g 13.5 g 21 %
nasycené 5.4 g 4.86 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.5 g 4.05 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Itálie 5
Éčka bez aditiv - dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení čisté maso 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám nižší než povolený limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 33

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?