Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Roquefort Francouzský ovčí sýr s modrou plísní

26 Čteme etikety za vás
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Roquefort-sur-Soulzon, Francie
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20024840
Data ze dne: 4. 8. 2019



Popis

Sýr (ovčí) s modrou plísní uvnitř hmoty. Vyrobeno ze syrového mléka. Obsah tuku v sušině min. 52%, obsah sušiny min. 56,7%.

Složení

  • syrové ovčí mléko
  • jedlá sůl
  • sýrařské kultury - (obsahuji Penicillium roqueforti)
  • živočišné syřidlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Regionální potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 358 kcal 536 kcal 17 %
1496 kJ 2244 kJ
Bílkoviny 19 g 28.5 g 29 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 31.7 g 47.55 g 45 %
nasycené 22.5 g 33.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0 g 0 g
Sůl 3.7 g 5.55 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?