Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hořká čokoláda

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Allexx, spol. s.r.o.
EAN: 4010139181057
Data ze dne: 13. 1. 2024



Popis

Bio hořká čokoláda s kávovými zrny 52%. Obsah kakaové hmoty 52%.

Složení

  • RAW třtinový cukr - z ekologického zemědělství
  • kakaová hmota - z ekologického zemědělství
  • kakaové máslo - z ekologického zemědělství
  • kávová zrna - 5%, z ekologického zemědělství
  • bourbon vanilka - z ekologického zemědělství

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.52%(1) bez přídavku rostl.tuků(2) 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 553 kcal 553 kcal 27 %
2313 kJ 2313 kJ
Bílkoviny 5.7 g 5.7 g 9 %
Sacharidy 46 g 46 g 51 %
z toho cukry 43 g 43 g
Tuky 37.3 g 37.3 g 53 %
nasycené 22.3 g 22.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.02 g 0.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?