Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Bánovecká LACTINO smetanová pomazánka

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: Slovensko
Výrobce: MILSY a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586001542913
Data ze dne: 29. 3. 2022


bez laktózy

Popis

Bezlaktózová smetanová pomazánka. Obsah tuku min. 28%. Obsah laktózy méně než 0,01g/100g. Termizovaná.

Složení

  • smetana - 91%
  • sušené mléko
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl - 0,5%
  • laktáza - enzym
  • mlékárenská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 305 kcal 458 kcal 15 %
1277 kJ 1915.5 kJ
Bílkoviny 4.2 g 6.3 g 6 %
Sacharidy 7.3 g 10.95 g 8 %
z toho cukry 6 g 9 g
Tuky 29.3 g 43.95 g 42 %
nasycené 19.6 g 29.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.55 g 0.825 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?