Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Pomazánkové & Skyr

6
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Choceňská mlékárna, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594003218927
Data ze dne: 17. 1. 2021


bez lepku

Popis

Zakysaný mléčný výrobek termizovaný

Složení

  • tradiční pomazánkové
  • - zakysaná smetana
  • - sušené odtučněné mléko
  • - sušená syrovátka
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • skyr - 48%
  • - odtučněné mléko
  • - mlékárenské kultury
  • jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se(2) škrob v mléčné složce (-3) -1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 203 kcal 305 kcal 10 %
850 kJ 1275 kJ
Bílkoviny 7 g 10.5 g 11 %
Sacharidy 6 g 9 g 7 %
z toho cukry 3.2 g 4.8 g
Tuky 17 g 25.5 g 24 %
nasycené 11 g 16.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.6 g 0.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?