Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sabináčik Vanilka

3
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MILK-AGRO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000751330
Data ze dne: 22. 2. 2020


bez lepku

Popis

Sabináčik vanilka. Termozovaný smetanovo-tvarohový vanilkový krém.

Složení

  • smetana - 40%
  • tvaroh - 39%
  • cukr
  • voda
  • vanilková ochucující složka - 4%
  • - cukr
  • - voda
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - sušené odtučněné mléko
  • - vanilkové aroma
  • - extrakt z vanilky - 1%
  • - přírodní aroma
  • mléčná bílkovina
  • jedlá želatina

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 227 kcal 182 kcal 11 %
950 kJ 760 kJ
Bílkoviny 8.5 g 6.8 g 13 %
Sacharidy 18 g 14.4 g 20 %
z toho cukry 16 g 12.8 g
Tuky 11 g 8.8 g 16 %
nasycené 7.4 g 5.92 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Svatý Martin - možná bez koně, ale s husou a vínem!

11.11.2022 dorazí Martin, zda bude na bílém koni nikdo neví, ale že budou vína…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?