Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špaldové preclíky se sezamem

14
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: ROSSMANN,spol.s.r.o.
EAN: 4305615678603
Data ze dne: 5. 11. 2020



Popis

Enerbio špaldové preclíky se sezamem. Trvanlivé pečivo.

Složení

  • špaldová celozrnná mouka - 44%, z ekologického zemědělství
  • špaldová mouka - 44%, z ekologického zemědělství
  • seznam - 3,9%, z ekologického zemědělství
  • palmový tuk - z ekologického zemědělství
  • jedlá sůl - z ekologického zemědělství
  • ječný sladový extrakt - z ekologického zemědělství
  • droždí - z ekologického zemědělství

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • stopy lepku


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 409 kcal 511 kcal 20 %
1712 kJ 2140 kJ
Bílkoviny 13 g 16.25 g 20 %
Sacharidy 65 g 81.25 g 72 %
z toho cukry 0.9 g 1.125 g
Tuky 8.5 g 10.625 g 12 %
nasycené 3.5 g 4.375 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.3 g 10.375 g
Sůl 2.6 g 3.25 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?