Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špaldové tyčinky celozrnné se sezamem

16
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BIOMILA spol. s r.o.
Dodavatel: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o.
EAN: 8586009251565
Data ze dne: 3. 11. 2021



Popis


Složení

  • celozrnná mouka z pšenice špaldy - 88%, z ekologického zemědělství
  • sezam - 7%, z ekologického zemědělství
  • voda
  • slunečnicový olej - z ekologického zemědělství
  • droždí - z ekologického zemědělství
  • jedlá sůl
  • třtinový cukr - z ekologického zemědělství

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 415 kcal 623 kcal 20 %
1737 kJ 2605.5 kJ
Bílkoviny 14.8 g 22.2 g 23 %
Sacharidy 62.9 g 94.35 g 70 %
z toho cukry 3.84 g 5.76 g
Tuky 9.85 g 14.775 g 14 %
nasycené 2.42 g 3.63 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 6.43 g 9.645 g
Sůl 1.4 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?