Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Losos uzený

28 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: NEKTON - Vrňata s.r.o.
EAN: 8594009060223
Data ze dne: 26. 2. 2022



Popis

Plátky. Chlazený rybí výrobek tepelně neopracovaný - uzený studeným kouřem, rozmrazeno. Způsob produkce: farmový chov v Norsku.

Složení

  • atlantický Losos - Salmo salar - plátky
  • jedlá sůl - max. 5%
  • kouř

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení přirozený zdroj omega 3MK 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 28

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 186 kcal 186 kcal 9 %
778 kJ 778 kJ
Bílkoviny 21.1 g 21.1 g 32 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 11.2 g 11.2 g 16 %
nasycené 3.3 g 3.3 g
nenasycené 7.9 g 7.9 g
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.9 g 2.9 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • zdroj omega-3 mastných kyselin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?