Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Marinované plátky uzeného lososa

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Laschinger Seafood GmbH
EAN: 20195922
Data ze dne: 13. 4. 2020



Popis

Marinované plátky uzeného lososa se samostatně balenou směsí bylin. Losos pochází z chovu v Norsku.

Složení

  • marinovaný losos - 99%
  • - losos obecný
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - libeček
  • - kouř z bukového dřeva
  • směs bylin
  • - květy slézu
  • - chrpa bez kalichu
  • - měsíček bez kalichu
  • - světlice barvířská
  • - listy jahodníku
  • - květy růže
  • - modrá pískavice - řecké seno

Alergeny

  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
101 g
% DDD
Energie 154 kcal 155 kcal 7 %
643 kJ 649.43 kJ
Bílkoviny 23.2 g 23.432 g 36 %
Sacharidy 2 g 2.02 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 0.808 g
Tuky 5.8 g 5.858 g 8 %
nasycené 0.9 g 0.909 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.55 g 2.5755 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?