Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Vaječný protein s tvarohem

17
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Promt SR, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588004533011
Data ze dne: 9. 10. 2018


bez lepku

Popis

Shmaky tepelně opracovaný vaječný výrobek

Složení

  • vaječný bílek - 80%
  • nízkotučný tvaroh
  • pitná voda
  • inulín - rostlinná vláknina
  • jedlá sůl
  • sušené mléko
  • sušená syrovátka
  • zeleninové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 73 kcal 73 kcal 3 %
304 kJ 304 kJ
Bílkoviny 12 g 12 g 18 %
Sacharidy 1.5 g 1.5 g 2 %
z toho cukry 1 g 1 g
Tuky 0.3 g 0.3 g 0 %
nasycené 0.1 g 0.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3 g 3 g
Sůl 1.2 g 1.2 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
cholesterol 0.01 mg mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?