Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vepřové sádlo

Údaje o potravině

Hmotnost: 150 g
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: JAV-AKC spol. s r.o., Slovensko
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 22.2.2018
Čárový kód EAN: 8588003671561
Obaly: PP Polypropylén
799 Čteme etikety za vás



Popis

Sádlo se škvarky

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 800 kcal 1 200 kcal 38 %
3346 kJ 5019 kJ
Bílkoviny 5 g 7.5 g 8 %
Sacharidy 1 g 1.5 g 1 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 87 g 130.5 g 124 %
nasycené 36 g 54 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 2.25 g

Složení

  • vepřové sádlo - 81,5%
  • vepřové škvarky - 15%
  • česnek - 2%
  • jedlá sůl

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?