Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Eidam bloček

Údaje o potravině

Hmotnost: 200 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Jaroměřická mlékárna, a.s.,
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 24.6.2018
Čárový kód EAN: 8590421031254
264 Čteme etikety za vás



Popis

Polotučný sýr

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 264 kcal 528 kcal 13 %
1105 kJ 2210 kJ
Bílkoviny 28.5 g 57 g 44 %
Sacharidy 0.5 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 16 g 32 g 23 %
nasycené 10.5 g 21 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 4 g

Složení

  • mléko
  • jedlá sůl
  • mlékařská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vím co jím, česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?