Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Eidam, plátky

Údaje o potravině

Hmotnost: 100 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Laktos a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 5.3.2018
Čárový kód EAN: 8594042940070
Obaly: ostatní Ostatní
255 Čteme etikety za vás



Popis

Polotvrdý zrající sýr, 30% tuku

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 255 kcal 255 kcal 12 %
1068 kJ 1068 kJ
Bílkoviny 28 g 28 g 43 %
Sacharidy 0 g 0 g 0 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 16 g 16 g 23 %
nasycené 10.4 g 10.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 1.8 g

Složení

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv - balící plyny po otevření vyprchají 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 26

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?