Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gumoví medvídci

7
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mederer GmbH
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185879609
Data ze dne: 16. 12. 2020



Popis

Želé s ovocnou příchutí

Složení

  • aromata
  • - spirulína
  • - světlice barvířská
  • - kurkuma
  • - třešeň
  • - červená ředkev
  • - červené hrozny
  • - černá mrkev
  • - černý rybíz
  • potravinová barviva
  • glukózový sirup
  • - malina
  • - jahoda
  • - pomeranč
  • - ananas
  • - citrón
  • - jablko
  • ovocné šťávy z koncentrátů ovocných šťáv
  • vepřová želatina
  • cukr

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 343 kcal 687 kcal 17 %
1437 kJ 2874 kJ
Bílkoviny 5.9 g 11.8 g 9 %
Sacharidy 77 g 154 g 86 %
z toho cukry 43 g 86 g
Tuky 0.5 g 1 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 1 g
Sůl 0.2 g 0.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?