Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bohatý bujón

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8712566205912
Data ze dne: 25. 2. 2021


bez lepku

Popis

Zeleninový bujón. Pasterovaný výrobek.

Složení

  • koncentrovaný zeleninový bujón
  • - voda
  • - zelenina v obnoveném stavu
  • - mrkev - 7,5%
  • - pórek - 5%
  • - červená paprika - 2,3%
  • - celer - 0,9%
  • jedlá sůl
  • palmový tuk
  • kvasničný extrakt
  • aromata
  • směs koření
  • - celerová semena
  • - kořen libečku
  • - muškátový ořech
  • - pepř bílý
  • sušená petrželová nať - 0,2%
  • karamelový sirup
  • maltodextrin

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
28 g
% DDD
Energie 6 kcal 2 kcal 0 %
25 kJ 7 kJ
Bílkoviny 0.5 g 0.14 g 1 %
Sacharidy 0.5 g 0.14 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.14 g
Tuky 0.5 g 0.14 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.056 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 0.14 g
Sůl 1.2 g 0.336 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kontaminace čerstvého mléka!

Riziko z potravin Mikrobiální kontaminace čerstvého mléka baleného do PET lahví…

Pozitivní zprávy

Chceme lidi naučit nakupovat vždy ty nejkvalitnější potraviny...hlavní moto…

Jak na šunku v obchodě?

Chcete vybrat šunku s nejvyšším podílem masa? Zas tak složité to není, jen je…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?