Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Natur - hovězí bujón

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Vitana, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593837243297
Data ze dne: 25. 6. 2018



Popis

Hovězí bujón s kořenovou zeleninou

Složení

  • palmový tuk
  • jedlá mořská sůl - 26,3%
  • škrob
  • kvasnicový výtažek
  • maltodextrin
  • aroma
  • výtažek hovězího masa - 2,5%
  • cukr
  • sušená zelenina - 3%
  • - mrkev
  • - cibule
  • sušené telecí maso - 2%
  • rostlinná vláknina
  • saturejka zahradní mletá
  • černý pepř mletý

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy celeru
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy mléka
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení - neuvedeno - 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 8 kcal 5 kcal 0 %
33 kJ 19.8 kJ
Bílkoviny 0.14 g 0.084 g 0 %
Sacharidy 0.58 g 0.348 g 1 %
z toho cukry 0.069 g 0.0414 g
Tuky 0.57 g 0.342 g 1 %
nasycené 0.28 g 0.168 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.024 g 0.0144 g
Sůl 0.58 g 0.348 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?