Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené bramborové chipsy s dýní a rozmarýnem

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ENJOY CHIPS AGRICOLA S.R.L.
Dodavatel: ENJOY CHIPS S.E.
EAN: 8594197510067
Data ze dne: 4. 2. 2021


bez GMO

Popis


Složení

  • bramborové vločky
  • dýně
  • bramborový škrob
  • slunečnicový olej
  • jedlá sůl
  • rozmarýn

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vlákniny a draslíku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 373 kcal 149 kcal 18 %
1561 kJ 624.4 kJ
Bílkoviny 6 g 2.4 g 9 %
Sacharidy 79 g 31.6 g 88 %
z toho cukry 2.1 g 0.84 g
Tuky 2 g 0.8 g 3 %
nasycené 0.4 g 0.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.9 g 2.36 g
Sůl 1.8 g 0.72 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
draslík 1050 mg 2000 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • přirozený zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?