Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené bramborové chipsy s dýní a rozmarýnem

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ENJOY CHIPS AGRICOLA S.R.L.
Dodavatel: ENJOY CHIPS S.E.
EAN: 8594197510067
Data ze dne: 4. 2. 2021


bez GMO

Popis


Složení

  • bramborové vločky
  • dýně
  • bramborový škrob
  • slunečnicový olej
  • jedlá sůl
  • rozmarýn

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vlákniny a draslíku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 373 kcal 149 kcal 18 %
1561 kJ 624.4 kJ
Bílkoviny 6 g 2.4 g 9 %
Sacharidy 79 g 31.6 g 88 %
z toho cukry 2.1 g 0.84 g
Tuky 2 g 0.8 g 3 %
nasycené 0.4 g 0.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.9 g 2.36 g
Sůl 1.8 g 0.72 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
draslík 1050 mg 2000 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • přirozený zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)
  • Zdroj vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?