Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Sticks Bohemia

2
Země výroby: Rakousko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Intersnack a.s.
EAN: 8595606202313
Data ze dne: 7. 4. 2017



Popis

smažené bramborové hras příchutí jemný kečup

Složení

  • brambory - 58%
  • slunečnicový olej - 33%
  • aroma
  • sušená syrovátka
  • jedlá sůl
  • cukr
  • pšeničná mouka
  • hydrolyzované rostlinné bílkoviny
  • sušená rajčata - 0,6%
  • maltodextrin

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Rakousko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
2 g
% DDD
Energie 553 kcal 11 kcal 27 %
2315 kJ 46.3 kJ
Bílkoviny 5.6 g 0.112 g 9 %
Sacharidy 56 g 1.12 g 62 %
z toho cukry 3.1 g 0.062 g
Tuky 33 g 0.66 g 47 %
nasycené 2.7 g 0.054 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.3 g 0.086 g
Sůl 2.2 g 0.044 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?