Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bohemia s příchutí smetana

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Intersnack a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595606204386
Data ze dne: 12. 9. 2019



Popis

Smažené bramborové lupínky s příchutí smetana s cibulí

Složení

  • brambory
  • slunečnicový olej - 34 %
  • jedlá sůl
  • sušený výrobek ze zakysané smetany - 0,9 %
  • sušená cibule - 0,9 %
  • cukr
  • kvasnicový extrakt
  • aroma
  • sušená sladká syrovátka
  • sušené odstředěné mléko
  • petržel
  • sušený česnek
  • hořčičný olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
77 g
% DDD
Energie 541 kcal 416 kcal 26 %
2263 kJ 1742.51 kJ
Bílkoviny 5.9 g 4.543 g 9 %
Sacharidy 48 g 36.96 g 53 %
z toho cukry 2.8 g 2.156 g
Tuky 35 g 26.95 g 50 %
nasycené 3.2 g 2.464 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.1 g 3.157 g
Sůl 1.5 g 1.155 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?