Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Směs na přípravu celozrnnýho chleba

18
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Mlyn Kolárovo, a.s.,
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586001080309
Data ze dne: 28. 11. 2018



Popis

mlýnská moučná směs k přípravě chleba

Složení

  • pšeničná celozrnná mouka - 30%
  • špaldová celozrnná mouka - 30%
  • pšeničná mouka
  • žitná celozrnná mouka - 5%
  • sušený kvásek
  • - žitný
  • - pšeničný
  • palmový tuk
  • dextróza
  • jedlá sůl
  • sušené droždí
  • Kukuřičný škrob
  • žitná sladová mouka
  • enzymy

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 366 kcal 1 830 kcal 18 %
1531 kJ 7655 kJ
Bílkoviny 12 g 60 g 18 %
Sacharidy 65 g 325 g 72 %
z toho cukry 4.4 g 22 g
Tuky 4.5 g 22.5 g 6 %
nasycené 1.5 g 7.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 7.2 g 36 g
Sůl 2.1 g 10.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?