Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vícezrnný toustový chléb

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Piekarnia Oskroba S.A.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4049729000478
Data ze dne: 9. 9. 2020



Popis

Vícezrnný toastový chléb, 4 zrnný, s pšeničným kváskem (5%), krájený.

Složení

  • pšeničná mouka - 45,9%
  • voda
  • drcené žitné zrno - 9,4%
  • len - 6%
  • celozrnná pšeničná mouka - 6%
  • droždí
  • sezamová semínka - 2%
  • slunečnice - 1,5%
  • sůl
  • lepek - pšenice
  • řepkový ocet
  • ocet
  • cukr

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 283 kcal 1 413 kcal 14 %
1182 kJ 5910 kJ
Bílkoviny 10 g 50 g 15 %
Sacharidy 46 g 230 g 51 %
z toho cukry 2.5 g 12.5 g
Tuky 5.4 g 27 g 8 %
nasycené 0.4 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 3.8 g 19 g
Sůl 1.2 g 6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?