Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Hořické trubičky

18
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Petráčkovy hořické trubičky
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 29.3.2017



Popis

Oplatky s cukrovým posypem

Složení

  • - pšeničná mouka
  • oplatka - 60%
  • - aroma - vanilin
  • - vanilka
  • - kakao
  • - skořice
  • - med
  • - strouhané vlašské ořechy
  • - máslo
  • - cukr
  • cukrový posyp - 40%
  • - cukr
  • - sušené vaječné žloutky
  • - slunečnicový olej
  • - sušené mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
15 g
% DDD
Energie 392 kcal 59 kcal 19 %
1640 kJ 246 kJ
Bílkoviny 8 g 1.2 g 12 %
Sacharidy 75 g 11.25 g 83 %
z toho cukry 38 g 5.7 g
Tuky 9 g 1.35 g 13 %
nasycené 5 g 0.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Radioporadna o čokoládě a sušených plodech

5.12. byla ředitelka projektu Hana Střítecká opět pozvána do Radioporadny…

Recepty od ...

Už máte všechno napečeno? pokud ne máme pro Vás inspiraci.

EFSA vyzývá k poskytnutí dat o používání chia semínek v tepelně ošetřených potravinách

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá vlády, výrobce potravin,…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?