Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sojová tyčinka s klikvou KK

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Karlovarská Korunní s.r.o.
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 8594027770852
Data ze dne: 2. 1. 2019


bez lepku bez laktózy

Popis

Tyčinka sojová s klikvou KK. Bez lepku.

Složení

  • cukr - 24,7 %
  • sójová krupice
  • glukózový sirup
  • palmový olej
  • částečně ztužený palmový tuk
  • fondan
  • pitná voda
  • glukóza
  • klikva kostky - 8,4 %
  • klikva velkoplodá - 60 %
  • slunečnicový olej
  • sušené odtučněné mléko
  • sušená syrovátka
  • rumovo-kokosové aroma

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
50 g
% DDD
Energie 428 kcal 214 kcal 21 %
1790 kJ 895 kJ
Bílkoviny 10 g 5 g 15 %
Sacharidy 58 g 29 g 64 %
z toho cukry 51 g 25.5 g
Tuky 16 g 8 g 23 %
nasycené 6.3 g 3.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.05 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?