Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jablečné trubičky

11
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Bioprodukt JT s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594024520061
Data ze dne: 11. 4. 2019



Popis

Ovocná pochoutka s čerstvé jablečné dřeně s jogurtovou polevou.

Složení

  • jablečná dřeň - 79%
  • kokos - 1%
  • jogurtová poleva - 20%
  • - cukr
  • - rostlinný tuk palmojádrový
  • - sušené mléko odstředěné
  • - sušená syrovátka
  • - sušený jogurt - 1,6%
  • - aroma
  • - jedlá sůl

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
24 g
% DDD
Energie 384 kcal 92 kcal 18 %
1605 kJ 385.2 kJ
Bílkoviny 2.6 g 0.624 g 4 %
Sacharidy 64.8 g 15.552 g 72 %
z toho cukry 64.8 g 15.552 g
Tuky 10.7 g 2.568 g 15 %
nasycené 9.2 g 2.208 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8.5 g 2.04 g
Sůl 0.004 g 0.00096 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Okouzlení bílkovinami

K čemu bílkoviny jsou, kolik jich potřebujeme, kde všude je najdeme, proč a jak…

Další z náhrad masa?

Z proteinů hrášku a tuku vznikl kvalitní alternativní steak?

Restaurace pod drobnohledem SZPI!

Každá sedmá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji,…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?